top of page

NEZAJ SOLUTIONS

TYÖVOIMAA VUODESTA 2019

Nezaj Solutions perustettiin vuonna 2019, kun perustajamme ja toimitusjohtajamme Zamir Nezaj huomasi, että alueelle tarvitaan osaavaa työvoimaa. Siitä lähtien yritys on jatkanut kasvuaan ja vahvistanut asemaansa työmarkkinoilla alueella, erityisesti Pietarsaaren, Pedersören ja Luoton alueilla.

Palaavien tyytyväisten asiakkaiden ansiosta olemme pystyneet kehittämään palveluitamme turvallisesti ja olemme tänään 3-4 henkilöä, jotka työskentelevät rekrytointi ja työvoiman koulutuksen parissa sekä yrityksille että yksityishenkilöille, jotka tarvitsevat osaavia työntekijöitä. Suhtaudumme intohimolla toimintaamme ja olemme ylpeitä voidessamme toivottaa tervetulleeksi ja tarjota työvoimaa paitsi Balkanilta myös muilta alueilta ympäri Eurooppaa ja integroida heidät Suomen työmarkkinoille. Lämpimästi tervetuloa Nezaj Solutionsiin!
"Muutin Pietarsaareen Albaniasta vuonna 2008, jossa olin saanut yliopistotason koulutuksen Tiranassa, ja Suomeen muuttamisen jälkeen olen työskennellyt yli 10 vuotta muun muassa vene- ja komposiitti-teollisuudessa. Vuonna 2019 ajattelin, että oli aika tehdä jotain uutta ja koska näin työvoiman tarpeen alalla, päätin perustaa oman yrityksen ja panostaa siihen koko sydämestäni. Nezaj Solutionsilla on mennyt hyvin ja olen todella tyytyväinen siihen, mitä olemme saavuttut! Kun en ole töissä (mikä on aika usein), vietän aikaa vaimoni ja kahden lapseni kanssa."

Zamir Nezaj, perustaja ja toimitusjohtaja

bottom of page