top of page

TARVITSETKO TYÖVOIMAA?

Rekrytoimme ja tarjoamme osaavaa työvoimaa sinulle ja yrityksellesi. Tarvitsetko hitsaajia, veneenrakentajia, talonrakentajia, ravintolatyöntekijöitä, CNC-operaattoreita, laminaattoreita..? Ei hätää, me JÄRJESTÄMME sen! Tervetuloa MEILLE Nezaj SolutionsiIN.

We Offer

PÄTEVÄ
TYÖVOIMA

Rekrytoimme uusia työntekijöitä, integroimme heidät Suomen työmarkkinoille ja varmistamme, että heillä on laadulliset taidot tehdä hyvää ja pätevää työtä nimissämme.

TARJOAMME

JOUSTAVAT
PALVELUT

Tarjoamme kaikkea kirvesmiehistä, veneen-rakentajista, CNC-operaattoreista ja talonrakentajista ravintola-työntekijöihin. Jos tarvitset muuta työvoimaa - älä epäröi kysyä! 

Olemme täällä sinua ja yrityksesi tarpeita varten emmekä epäröi tarjota nopeita ratkaisuja. Työvoimamme on vakiintunut vuodesta 2019 ja meillä on tyytyväinen asiakaskunta.

NOPEAT
RATKAISUT

"Nezaj SOLUTIONS ON pystynYT kasvamaan nopeasti osaavan työvoiman ja jatkuvasti palaavien tyytyväisten asiakkaiden ansiosta!"

Zamir Nezaj, perustaja ja toimitusjohtaja

Metallslipverktyg
ricardo-gomez-angel-jYNvXKTUYvs-unsplash.jpg

MITEN TOIMIMME

PÄTEVÄÄ TYÖVOIMAA 
SINUN TARPEISISI

Olemme täällä tarjotaksemme ammattitaitoista työvoimaa erityistarpeisiisi. Sen ei tarvitse olla vain rakentajia, hitsaajia ja vastaavia – räätälöimme palvelumme mielellämme juuri sinun tarpeisiisi! 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

NEZAJ SOLUTIONS AB (3088091-8)
Måsgränd, 68600 Pietarsaari, 
Suomi

+358 451456993 (Zamir Nezaj, toimitusjohtaja)

+358 442512042 (Sokol Nezaj, henkilöstöpäällikkö)

Kiitos viestistäsi!

bottom of page