top of page

OM NEZAJ SOLUTIONS

ARBETSKRAFT SEDAN 2019

Nezaj Solutions grundades år 2019 när vår grundare och VD Zamir Nezaj såg att det fanns ett behov av kompetent arbetskraft i nejden. Sedan dess har företaget fortsatt att växa och stärka sin plats på arbetsmarknaden i nejden speciellt i Jakobstads, Pedersöre, och Larsmo -regionerna.

Tack vare nöjda kunder som kommer tillbaka har vi tryggt kunna utveckla våra tjänster och är idag 3-4 personer som jobbar med att rekrytera och utbilda arbetskraft till både företag och privatpersoner som är i behov av kompetenta arbetare. Vi brinner för det vad vi jobbar med och är stolta över att kunna välkomna och erbjuda arbetskraft från inte bara Balkan utan även andra regioner runtom i Europa och integrera dem på den finska arbetsmarknaden. Varmt välkommen till Nezaj Solutions!
"Jag flyttade till Jakobstad från Albanien år 2008 var jag hade utbildat mig på universitetsnivå i Tirana och har sedan jag flyttade till Finland jobbat 10+ år inom bl.a. båt- och composite-branschen. År 2019 tyckte jag att det var dags att göra nånting nytt och eftersom jag såg ett behov av  arbetskraft inom branschen bestämde jag mig för att starta eget och satsa helhjärtat på detta. Nezaj Solutions har rullat på bra och jag är riktigt nöjd med vad vi har åstadkommit! När jag inte jobbar (vilket blir en hel del), umgås jag med min fru och två barn."

Zamir Nezaj, grundare & VD

bottom of page